Home / Genel / Instagram UNF Ne Demek?

Instagram UNF Ne Demek?

 Günümüzde şüphesiz kullanımı oldukça en yüksek artış gösteren sosyal medya platformu Instagram’ın olduğunu söyleyebiliriz. Sadece Instagram değil diğer sosyal paylaşım sitelerinin kullanımı her geçen gün artış gösterebilmektedir. Lakin Instagram yaptığı yeni güncellemleri ile beraber bütün sosyal paylaşım sitelerinden farklı bir site haline gelmiş bulunmaktadır.

Instagram fotoğraf paylaşımına verdiği önem dışında ülkemiz ve dünyada başka fotoğraf paylaşım sitesinin bu kadar aktif kullanılmaması Instagramın en beğenilen sosyal paylaşım sitesi haline gelmesinde büyük bir etkendir.

Instagram kullanan kullanıcılar diledikleri fotoğrafları takipçileri ile paylaşabildikleri gibi takip ettiği kişilerinde fotoğraflarını görebilmektedirler. Böylelikle Instagram uygulaması sayesinde fenomen ve popüler olan kişiler oldukça fazladır. Bu kişilerin takipçi sayıları her geçen gün artış göstermektedir. Lakin bazen de kullanıcıların az aktifliği yüzünden düşüşler yaşandığı da görülebilmektedir.

 Instagram kullanıcıların sıklıkla görmüş olduğu bazı kısaltma kelimeler bulunmaktadır. Örnek olarak “DM”,”GT”,”UNF, gibi kelimlerden birkaçıdır. Bu kelimeler sosyal paylaşım siteleri ile beraber Instagram hesabınızın paylaşımlarına girmiş bulunmaktadır.  Bu kelimelerden bir tanesi ise UNF kelimesidir. Bu kelimenin açılımı aslında Unfollow dur. Bu kelime İngilizcede takip etmeyi bırakmak demektir. Instagram’da yorum olarak insanların yazdığı UNF aslında İngilizce Unfollow kelimesinin kısaltılmasıdır. Unfollow takip etmeyi bırakıyorum anlamına gelir. Bu işlem Instagram kullanıcıların tarafından sıklıkla yapılmaktadır.

About Garaj Instagram

Check Also

Instagram Mesaj Gönderme

Günümüzde en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi olan Instagram, sevdiklerinizle en güzel fotoğrafları ve videoları paylaşmanıza …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir