Home / Genel / Instagram Hashtag Sorunu

Instagram Hashtag Sorunu

  Günümüzde Instagram kullanıcılarının genellikle sorunlarından birisi de hashtag sorundur.  Instagram kullanıcıların hashtag sorunu hakkında sürekli sık bir şekilde şikayetleri bulunabilmektedir. Instagram hashtag gözükmüyor , hashtaglarım neden gözükmüyor , etiketlediğim fotoğraflar hashtag’e tıklayınca görünmüyor gibi nedenlerden sorun yaşayan birçok kullanıcı vardır.

  Bu sorunun sebebi aslında Instagram uygulamasının yapmış olduğu güncellemeden kaynaklanmaktadır. 1-2 hafta önce yapılan bu çalışma sonucunda bir çok aktifliği olmayan (bot takipçiler) silinmiş durumdadır. Silinen takipçilerin ardından hashtag hilesi yapan kişiler tespit edilmiştir. Hile yapan kullanıcıların yanı sıra sizde haklı veya haksız engellenmiş olabilirsiniz.
Instagram hesabınızın takipçi engeli, beğeni engeli veya hashtag engeli altında kalması sonucunda Instagram’daki engeller bir gün içerisinde kaldırılmaktadır. Tekrar olarak sorun yaşamamak adına paylaşım yapmamınızı öneririm. Paylaştığınız fotoğraf hakkında hashtag etiketi kullanmanıza özen gösteriniz. Maksimum 10-15 hashtag kullanmanızda fayda vardır.Bunların haricinde; özellikle eklemek istediğiniz bazı hashtagların genel kurallara uymaması nedeni ile görünmeme ihtimalini de göz önünde bulundurunuz.

Olası bir hashtag sorunu yaşıyorsanız ve kurallar konusunda eminseniz; Instagram kaynaklı sorunlardan da dolayı da zaman zaman görünmeme sorunu çıkabilmektedir. Hashtag(etiket) kullanmak sizlere takipçiniz olmayan kişi ya da firmalara da resimlerinizin görünür hale gelmesini sağlamaktadır. Bu özelliği kullanmaz iseniz; ilgili paylaşımlarınızı sadece ve sadece hali hazırdaki takipçileriniz görebilecektir. Bu nedenle daha fazla takipçi ve beğeni almak için hashtag kullanmanızda fayda olacaktır.

About Garaj Instagram

Check Also

Instagram Mesaj Gönderme

Günümüzde en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi olan Instagram, sevdiklerinizle en güzel fotoğrafları ve videoları paylaşmanıza …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir