Home / Genel / Instagram Profil Gizleme Nasıl Yapılır ?

Instagram Profil Gizleme Nasıl Yapılır ?

Instagram platformu, kullanıcıların her anlarını kolayca paylaşabildikleri oldukça popüler bir servis haline gelmiş durumdadır.  Instagram hesabınız üzerinden arkadaşlarınızı ekleyebilir ve DM üzerinden mesajlaşıp aynı zamanda fotoğraf paylaşımı yapabilmektesiniz. Yapmış olduğunuz fotoğraf ve video paylaşımlarını arkadaşlarınız dışında başka hesapların görmemesini isteyebilirsiniz. Başka kullanıcıların sizi Instagram’da eklememesi için hesabınızı başkalarına karşı kapatabilirsiniz. Instagram profil gizleme işlemi bu işlem için oldukça işinize yarayacaktır.

Instagram üzerinden başkalarını takip etmek istediğinizde takip ederek paylaşımlarını görebilmektesiniz. Eğer bu kişinin profili herkese açık ise takip et butonundan sonra bu kişiyi direk takip etmiş olursunuz. Ancak kişinin takip et butonuna dokunduğunuz anda takip etmiyor ise o kişinin profili gizlidir. Takip et butonundan sonra o kişi sizi onaylar ise fotoğraflarını ve videolarını görebilirsiniz.

Hesabınızı gizlediğiniz zaman profilinizi arayan kişiler fotoğraflarınızı hemen göremeyecek ve sizi takip etmek için size takip isteği göndermek zorunda kalacaklar. Siz o kişinin sizi takip etme isteğini kabul ederseniz sizi takip edip paylaştığınız fotoğrafları ve hikayeleri görebilirler. Böylelikle hesabınızı gizleyerek sizi kimlerin takip ettiğini de kontrol etmiş olacaksınız.

Instagram profil gizleme işlemini yaptıktan sonra otomatik olarak Instagram fotoğraf gizleme işlemini de yerine getirmiş oluyorsunuz. Peki Instagram Profil Gizleme Nasıl Yapılır? Detaylar…

              Instagram Profil Gizleme Nasıl Yapılır ?    

  • Cihazınız üzerinden Instagram uygulamasına giriniz.
  • Uygulamayı açtıktan sonra kendi Instagram hesabınıza giriş yapınız.
  • Giriş yaptıktan sonra ekranın sağ üst kısmında bulunan 3 noktalı seçenekler butonuna tıklayınız.
  • Ayarlar sekmesinde iken alta doğru inin ve “HESAP” sekmesi altında ki “GİZLİ HESAP” butonunu sağa doğru kaydırarak aktif hale getirin.
  • Bu işlemleri yaptıktan sonra Instagram profil gizleme işleminiz başarı ile tamamlanmış olacaktır.

 

About Garaj Instagram

Check Also

Instagram Mesaj Gönderme

Günümüzde en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi olan Instagram, sevdiklerinizle en güzel fotoğrafları ve videoları paylaşmanıza …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir