Home / Genel / Instagram’da Ağır Çekim Video Paylaşımı

Instagram’da Ağır Çekim Video Paylaşımı

Popüler sosyal paylaşım sitesi olan Instagram her geçen gün kullanımlarında artış göstermektedir. Instagram’ın bu kadar popüler ve kullanımlarındaki artışın en önemli sebeplerinden birisi de fotoğraf paylaşımlarının özel olmasıdır. Dünya genelinde ve ülkemizde fotoğraf paylaşımının sevilmesi ve çekilmesi Instagramı olumlu yönde etkilemiştir.

Instagram kullanımını artırmak için her geçen gün kullanıcılarına farklı yenilikler sunmaktadır. Instagramın yapmış olduğu yenilikleri bizlerinde göz önüne sunarak büyük takdir kazanmıştır.Hazırlamış olduğu her tasarı kullanıcılar tarafından büyük ilgi görmektedir.

Fotoğraf paylaşımında yakaladığı popülerliği video paylaşımında da yaygınlaştırmıştır.Yapmış olduğu yeniliklerle birlikte video paylaşımına da yeni bir renk getirmiştir. Artık Instagram da fotoğraf paylaşımı kadar video paylaşımıda kullanıcılar tarafından ilgi odağı olmuştur

İphone 5s ile birlikte gelen ağır çekim ( slow motion) özelliği ise kullanıcılara yine bambaşka videolar çekmelerine yardımcı olmaktadır. Ağır çekim ile çekeceğiniz  videolarda hızlı gelişen bir olayı veya giden objeyi çektiğinizde ilginç görüntüler ortaya çıkarabilirisİniz. Instagram’da ağır çekim artık  iphone cihazı sayesinde yeni bir akım kazanmıştır.

Android işletim sistemli cihaz sahipleri cihazlarında yer alan kamera uygulaması ne olursa olsun markette yer alan çeşitli uygulamalarla ‘ağır çekim video’ kaydı yapabiliyor. Böylece anı ölümsüzleştirme imkanı veren videoları kullanarak belirli doğal olayların nasıl gerçekleştiğini analiz etme şansı elde edebiliriz.

Bu ve bunun gibi akıllı cihazları bazı özellikleri Instagramda ön plana çıkmaya devam etmektedir.Tabiki Instagramın fotoğraf ve yenilikleri hiç şüphesiz hız kesmeden devam etmektedir.

About Garaj Instagram

Check Also

Instagram Mesaj Gönderme

Günümüzde en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi olan Instagram, sevdiklerinizle en güzel fotoğrafları ve videoları paylaşmanıza …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir