Home / Genel / Instagram Çeviri Özelliği

Instagram Çeviri Özelliği

Instagram 700 milyon aşkın takipçisini kullanımda barından bir sosyal paylaşım platformudur. Instagram kullanıma sunulduğu günden bu zamana kadar kısa süre içerisinde herkes tarafından kullanılan bir sosyal paylaşım sitesi haline gelmiş bulunmaktadır.

Instagram kullanımını daha da arttırabilmek için her geçen gün farklı yenilikler yaparak hem kullanımı kolaylaştırmayı hedeflemiş hemde kullanan kişi sayısını arttırmayı hedeflemiştir. Instagram bütün yenilikleri beraberiyle istediği kitleye ulaşmış ve milyonlarca kişi tarafından kullanılan bir sosyal paylaşım sitesi haline gelmiştir.

Instagramın en çok dikkat çekmesini sağlayan ise şüphesiz Fotoğraf ve video paylaşımının diğer sosyal paylaşım sitelerine göre daha aktif ve özel olarak sıkça kullanılmasıdır. Instagramda yapılan paylaşımlarla beraber şimdilerde ise en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi haline gelmiştir.

Instagramı sık olarak kullanmanın en önemli etkenlerden biriside bu günlere gelene kadar hem video alanında hemde fotoğraf alanında ses getiren yeniliklere imza atmış ve bu yanilikler sayesinde büyümesini sürdürmeye devam etmektedir.

Instagram son güncellemesi beraberiyle kullanıcılarına Snapchat özelliği olan hikaye (stories) adını verdiği yeni bir güncelleme kullanıma sunmuş bulunmaktadır. Kullanıcılar tarafından yoğun bir şekilde kullanılan bu özellik günümüzde de kullanıcılar tarafından aktif olarak kullanılmaktadır.

Instagram’ın bir diğer özelliği ise geçtiğimiz aylarda da kullanıma sunmuş olduğu Çeviri Özelliği’dir. Instagram Çeviri Özelliği sayesinde farklı ülkeler ile iletişimimizi daha da güçlendirmiştir. Bu özellik sayesinde bizim ya da bir başkasının paylaşımının alt kısmına yapmış olduğumuz açıklamaları kendi dilimize çevirmemiz sağlanmıştır.

Örneğin yabancı bir kişinin yapmış olduğu paylaşımın alt kısmında yer alan açıklamayı kendi dilimize tek tıkla çevire bilmekteyiz. Aynı zamanda bu işlemi yaparken Instagram uygulamasından çıkış yapmamız bile gerekmemektedir. Bu uygulama çevirisi bütün dilleri kapsamaktadır. Bu özellik sayesinde birbirlerini takip eden kişilerin sayısında önemli bir artış gözlemlenmiştir.

Bu özelliği ise kullanmak oldukça kolaydır. Yapmamız gereken paylaşımların alt kısmında bulunan ( ÇEVİRİ YAP) butonuna tıklamamız yeterli olmaktadır. Bu işlemi yaptıktan sonra hemen çeviri işlemi yapılmaktadır.

About Garaj Instagram

Check Also

Instagram Mesaj Gönderme

Günümüzde en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi olan Instagram, sevdiklerinizle en güzel fotoğrafları ve videoları paylaşmanıza …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir