Home / Genel / Instagram Video Yükleme Sorunu

Instagram Video Yükleme Sorunu

Instagrama Video Yükleme Sorunu

Sürekli olarak yeni güncellemelerini kullanıcılarıyla buluşturan Instagram anket özelliğinden sonra canlı yayın sistemine çoklu canlı yayın adında yeni bir güncelleme yapmıştır. Bütün bu güncellemer beraberiyle bazı kullanıcılar tarafından birkaç sorunlar görülebilmektedir. Bu sorunlardan bir taneside Instagrama video yükleme sorunudur.

Kullanıcılar bir çok kez video paylaşımı yaparken donma sorunu yaşayabilmektedirler. Sürekli olarak bu sorunu yaşayan kullanıcıların yapması gereken tek şey Instagram uygulamasını cihazlarından kaldırılarak yeniden yüklemeleridir. Bu işlem ile kullanıcılar video yüklerken donma sorunu gibi bir sorun ile karşılaşmayacaklardır.

Instagrama video yükleme sorunu ile karşılaşan kullanıcıların öncelikli olarak yapması gereken yöntemlerden biride cihazın ayarlar kısmından önbelleği silmeleridir. Bu yöntem için kullanıcılar ilk olarak ayarlar kısmında bulunan Instagrama ait veri bilgilerini içeren alana gelindiğinde burada Instagram Önbellek verilerinin temizlenmesi işlemi yapmalarıdır. Bu işlem ile birlikte kullanıcılar Instagrama video yükleme sorunu ile şikayetleri bulunan kullanıcıların şikayetleri tam anlamı ile çözülmüş olucaktır.

 

Instagrama Video Yükleme Sorununun Nedenleri

Kullanıcıların Instagrama video yüklerken bir takım sorunlar yaşamasının ana nedenlerinden birisi de yükleyecekleri videoların formatlarıdır. Bu nedenin yanı sıra çekilen video eğer ki telefon ile çekilmiş ise süre aşımı meydana gelmiş olmasıdır. Genel anlamda Instagramda video yükleme sorunu bu iki sorundan meydana geliyor.

Bu iki önemli nedenin yanı sıra bir başka neden ise Instagramın kullanıcıların telefonlarındaki hafızalarının dolu olmasıdır. Kullanıcıların çekmiş oldukları fotoğraf, video ve hikayeleri gibi önemli verilerin telefonlarındaki Instagram alanındaki kapasiteyi tam anlamı ile doldurmuş olması da Instagram da video sorunlarını meydana getirebiliyor.

Cihazınızın şarj ve ramindeki bilgilerin kısa sürekli olarak temizlemeniz gerektiğini bilmeniz gerekiyor. Çünkü aygıt ne kadar hızlı olursa olsun ram’deki bilgilere yönelik işlemci hizmet verdiği için daha hızlı işlem yapabilmesi için ram’i temizlemeniz gerekmektedir.

Video Yükleme Sorunlarının Diğer Çözümleri

Eğer ki kullanıcılar kendi çektikleri videoları telefonlarından çekmişler ise bu videolar Instagrama normal şartlar altında yüklenmesi gerekiyor. Çünkü kullanıcıların kendi cihazları ile çekmiş oldukları video Instagram alt yapısına uygunluk gösteriyor. Bu özelliklerin haricinde sorunların devam etmesi kapasitenin aşılması ya da video süresinin Instagram verilerine göre yüksek olmasıdır.

Bu nedenle kullanıcıların öncelikle bu gibi özellikleri kontrol ederek videolarını yeniden yüklemeleri gerekiyor. Eğer ki video cihaz dışında çekilmiş ise ve yükleme sorunu yaşanıyorsa burada akıllara videonun formatının farklı olması gibi nedenler gelebiliyor.

About Garaj Instagram

Check Also

Instagram Mesaj Gönderme

Günümüzde en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi olan Instagram, sevdiklerinizle en güzel fotoğrafları ve videoları paylaşmanıza …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir