Home / Genel / Instagram Superzoom Özelliği

Instagram Superzoom Özelliği

Günümüzde sık olarak kullanılan popüler sosyal medya platformu Instagram diğer rakip paylaşım sitelerine nazaran daha yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Instagram’ın diğer rakiplerine göre sık kullanılmasının nedeni olarak giderek büyüme göstermekte ve getirdiği güncellemeler ile kullanıcıların dikkatini çekmeye devam ediyor.

Yakın bir zaman önce hikaye kısmına anket özelliği adında yeni bir güncelleme yapan Instagram son olarak yeni güncellemesi olan Superzoom hizmetini kullanıcılarına sunmuştur. Peki Instagram Superzoom nedir? Superzoom nasıl kullanılır? DETAYLAR..

Instagram yeni getirdiği güncelleme ile hikaye kısmına Superzoom özelliğini eklemiş bulunmaktadır. Kullanıcıların Instagram’da daha fazla vakit geçirmesini amaçlayan uygulama oldukça beğenilen güncellemeler ile herkesin dikkatini çekmeyi başarabilmektedir. Son olarak yapılan Superzoom özelliğini sunan Instagram yine kullanıcıların beğeneceği bir hizmeti sunmuştur. Peki Superzoom nedir, Superzoom nasıl kullanılır?

Instagram Superzoom Nedir?

Yapılan yeni güncelleme beraberiyle kullanıcılar bu özelliği Android ve IOS işletim sistemiz cihazlarında kullanabilmektedirler. Peki Superzoom nedir? Buna göre Superzoom özelliği fotoğraf ve video çekimlerinde daha dikkat çekici etki yapabilmemizi sağlamaktadır. Çekmiş olduğunuz fotoğrafı ya da videoyu çok kolay bir şekilde yakınlaştırabilmekte efektler ile çekimlerinize renk katabilmekte ve yine müzikler ekleyerek olayı dramatik bir hale dahi getirebilmektesiniz.

Yapacağınız birkaç tıklama ile çekimlerinize hızlı bir şekilde odak yapabilmekte ve suratınızı daha büyük hale getirebilmektesiniz. Şu anda Instagram tarafından sunulan Superzoom hizmeti android ve IOS işletim sistemine sahip telefonlara sunuldu. Peki Superzoom nasıl kullanılır?

Instagram’da Superzoom Nasıl Kullanılır?

  • Instagram’da Superzoom özelliğini kullanmak için ilk olarak uygulamaya giriş yapınız.
  • Giriş yaptıktan sonra ekranı sağa doğru kaydırınız.
  • Video alanının hemen altında Canlı – Normal – Boomerang özelliklerinin yazdığını göreceksiniz.
  • Bu özelliklerinin hemen yanında Superzoom yazmaktadır.
  • Bu yazı güncelleme yapıldıktan sonra gelmektedir. Çekimleriniz sırasında ilgili bölümde Superzoom yazan yere bastığınız da özelliği aktif olarak kullanabilmektesiniz.
  • Video çekimlerinizi paylaşabilir ya da telefonunuza kayıt altına alabilirsiniz.
  • Superzoom, kullanıcı kayıt butonuna ilk dokunduğunda 3 saniyelik bir yakınlaştıma sunuyor.
  • Eğer daha uzun bir yakınlaştırma istiyorsanız tek yapmanız gereken butona daha uzun basmak olucaktır.

    Instagram Superzoom Özelliği Bilinmesi Gerekenler!
  • Instagram Superzoom sisteminde kullanıcılara 15 saniyeye kadar özgürlük verilmiş durumdadır.
  • Yani isterseniz 3 saniyelik süreyi 15 saniye gibi bir süreye çıkarabiliyorsunuz. 15 saniyeye kadar istediğiniz süreyi seçmeniz mümkün.
  • Tıpkı Boomerang özelliğinde olduğu gibi video özellik seçimlerine eklenen özelliğin en önemli artılarından biri ise ses özelliğidir.
  •  Tabii ki bu noktada tam olarak istenen efekti vermek için paylaşımlarınıza müzik eklemeniz mümkündür.
  • Sesin açık kalıp kalmayacağını ise kullanıcıların kendilerinin seçmelerine izin veriliyor.

 

 

 

About Garaj Instagram

Check Also

Instagram Mesaj Gönderme

Günümüzde en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi olan Instagram, sevdiklerinizle en güzel fotoğrafları ve videoları paylaşmanıza …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir