Home / Genel / Instagram Tanınmış Kişi Profili Nasıl Yapılır ?

Instagram Tanınmış Kişi Profili Nasıl Yapılır ?

Milyonlarca paylaşımın yapıldığı Instagram’da kullanıcılar tarafından bir çok konu merak edilmektedir. Bu konulardan biriside uygulamada sıklıklıka karşılaştığımız Instagram Tanınmış Kişi profillerdir.

Instagram’da kullanıcılar tarafından yapılan “Instagram Tanınmış Kişi” profili hesabın Instagram üzerinde pek de bir ayrıcalığı yok. Ancak isminizin altında çeşitli alanınıza göre isim belirmesi veya ünlü bir ismin bu şekilde hesap açması nedeni ile çok sayıda kullanıcı da kendi hesapları da dahil olmak üzere tanınmış kişi hesaplarını alabilmektedirler.

Zor gibi gözüken bu işlem bir kaç adım ile aslında çok basittir. Bu nedenle siz de basit birkaç adım uygulayarak Instagram’da tanınmış kişi hesabını alabilirsiniz.

Instagram üzerinde tanınmış kişi hesabını nasıl alacağınızdan öncesine dayanmak gerekir ise bu durumun Facebook ile bağlantılı olduğunu belirtmemiz gerekir. Zaten birçoğunuzun bildiği gibi Instagram’da bir Facebook ürünüdür ve ortak şirket bünyesi altındadırlar ve bu nedenle de bir çok durumu ve hatta uygulamalarının barındırıldığı sunucular bile ortak konumdadır. Peki Instagram’da tanınmış kişi profili nasıl  açılır ?

Instagram Tanınmış Kişi Profili Nasıl Yapılır ?

  • Instagram’da tanınmış kişi profili yapmanız için ilk olarak bir Facebook sayfasına ihtiyacınız olucaktır.
  • Oluştulan Facebook sayfasında dikkat etmeniz gereken konu ise sayfanızın kategori kısmını ”Tanınmış Kişi” olarak seçmeniz gerekmektedir.
  • Buraya tıklayarak Facebook sayfası oluşturma kısmına gidiniz.
  • Facebook sayfa açma kısmından “Sanatçı, Müzik Grubu veya Tanınmış Kişi” seçeneğini seçerek sayfanıza bir isim giriniz.
  •  Sayfanızı oluşturduktan sonra çözünürlüğü yüksek profil ve kapak fotoğrafı yükledikten sonra bir kaç paylaşım yapınız.
  • Ardından Instagram uygulamasını açtıktan sonra profilinizin sağ üst köşesinde bulunan alt alta olan üç nokta ikonuna dokunarak ayarlar kısmına geçiş yapınız.
  • Instagram profiliniz eğer gizli hesap ise herkese açık hale getirin. Ardından aynı kısımdan ”İşletme Profiline Geç” seçeneğini seçiniz.
  • İşletme profiline geç seçeneğini seçtikten sonra Facebook sayfa kısmı açılacaktır.
  • İşletme Profiline Geç dediğiniz taktirde facebook sayfa kısmı açılacak ve buradan ilgili sayfanızı bağlayın.
  • Ardından sayfanızın önemli bilgileri olan E-posta, telefon veya adres bilgilerini giriniz.Not: Yaptığınız bu işlemlerin ardından Instagram profilinizin biyografi kısmında ”Tanınmış Kişi” yazacaktır. Facebook sayfası oluştururken kategori olarak ne seçerseniz Instagram profilinizde o yazmaktadır.

About Garaj Instagram

Check Also

Instagram Mesaj Gönderme

Günümüzde en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi olan Instagram, sevdiklerinizle en güzel fotoğrafları ve videoları paylaşmanıza …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir