Home / Genel / Instagram’dan Fotoğraf ve Video Kaydetmenin En Kolay 2 Yöntemi

Instagram’dan Fotoğraf ve Video Kaydetmenin En Kolay 2 Yöntemi

 

Günümüzde bir çok kişi tarafından Android ve IOS işletim sistemi cihazlarda indirilen sosyal medya platformlarından birisi de Instagram’dır. Milyonlarca kullanıcısı ve paylaşımı yapılan bu uygulamada her gün çok sayıda fotoğraf ve video paylaşımı yapılmaktadır.

Instagram’da kullanıcılar bazen uygulamada yer alan fotoğrafları veya videoları beğenip cihazlarına kaydetmek isteyebilmektedirler. Bir çok kişi tarafından zor gözüken bu işlemde bir kaç basit işlem sayesinde paylaşımları cihazlarına kaydetebilmektedirler. Peki Instagram’da fotoğraf ve video nasıl indirilir?

                             INSTAGRAM’DAN FOTOĞRAF VE VİDEO İNDİRMENİN EN KOLAY 2 YÖNTEMİ
UYGULAMA İLE İNDİRME:

  iPhone ve Android işletim sistemi cihazlarında kullanılabilen InstaSave for Instagram adlı uygulama ile Instagram’daki fotoğraf ve videoları indirebilirsiniz. Uygulamayı cihazınıza yükledikten sonra Instasave’i uygulamasını açın ve Instagram’a geçip indirmek istediğiniz fotoğraf veya videonun bağlantısını (URL) ‘sini kopyalayınız. Ardından InstaSave uygulamasında Instagram’da bağlantısını kopyaladığınız içeriği göreceksiniz. Kopyaladığınız içeriğin hemen altında bulunan (Download) butonuna tıklayarak fotoğrafı veya videoyu cihazınıza indirebilirsiniz.

WEB SİTESİ İLE İNDİRME:
Cihazınıza ekstra bir uygulama indirmek istemiyorsanız Weinstag.com internet sitesi ile Instagram’dan fotoğraf ve video indirmenize olanak sağlamaktadır. Uygulamada da olduğu gibi Weinstag.com sitesinde de Instagram’dan aldığınız fotoğraf veya video paylaşımının bağlantısını kullanıyorsunuz. Sitenin ana sayfasında bulunan alana bağlantıyı yapıştırdıktan sonra ekranın sağında yer alan “Download” butonu ile paylaşımları indirebilirsiniz.Not: Weinstag.com adresine girerek Instagram’da kopyaladığınız fotoğraf ve video URL’si sayesinde yaklaşık 1-2 saniye içerisinde indirmeye hazır bir link alabiliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey, sayfada yer alan URL alanına indirmek istediğiniz görselin URL’sini kopyalamak yeterli olucaktır.

 

About Garaj Instagram

Check Also

Instagram Mesaj Gönderme

Günümüzde en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi olan Instagram, sevdiklerinizle en güzel fotoğrafları ve videoları paylaşmanıza …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir