Home / Genel / İnstagram Takipçi Sayısını Artırmak Çok Kolay

İnstagram Takipçi Sayısını Artırmak Çok Kolay

    2010 yılında, Mike Krieger ve Kevin Systrom tarafından ortaya çıkarılan Instagram kısa sürede hızla büyüyerek 2012 yılında Facebook’un dikkatini çekti ve Facebook tarafından satın alındı. Çok kısa sürede bu yükselişi gösteren Instagram elbette ki hem firmalar için önemli bir reklam platformu hem de şahıslar için popüler hale gelmelerini sağlayacak önemli bir mecra haline geldi.

Diğer sosyal medya platformlarından farklı olarak yazılı şekilde değil de fotoğraf ve video gibi görseller üzerinden paylaşım yapılması bu kadar tutulmasının en önemli sebebi. Tabi ki Facebook ve Twitter’da da görsel paylaşımı yapılabiliyor fakat Instagram tamamen bu görseller üzerine kurulmuş bir platform. Ve bu nedenle fotoğraflarla yaşadığı anları, beğenilerini, dileklerini ya da dikkat çekmek istedikleri konuları daha rahat anlatabilen insanlar Instagramda paylaşım yapmaya, paylaşımları takip etmeye oldukça vakit ayırmakta.

Sadece kişiler bazında değil firmalar da reklamlarını birkaç görsel üzerinden çok daha rahat yapabilmekte. Üstelik sürekli yapılan güncellemelerle devamlı yeni özellikler de eklenmekte. Tabi iş böyle olunca takipçi sayısı da oldukça önem kazanmakta. Çünkü ne kadar çok paylaşım yaparsanız yapın takip edilmediği sürece kimse farkına varmayacak ve paylaştıklarınız kendi kataloğunuz olmanın ötesine geçemeyecektir. Takipçi sayısını artırmanınsa iki yolu var. Ya doğal yöntemleri uygulayarak şansınızı deneyebilirsiniz ya da instagram takipçi satın al ile çok daha hızlı sonuca ulaşabilirsiniz.

 İNSTAGRAMDA TAKİPÇİ SAYISINI ARTIRMAK

İster şahıs olun ister firma öncelikle takipçi sayınızı artırabilmek için insanlara kendinizi fark ettirmeniz gerekli. Bunun için başka insanların paylaşımlarına yorum yazarak farkınıza varmalarını sağlayabilirsiniz. Ya da eğer firma iseniz etkinlikler düzenleyerek bunları çok takipçisi olan kullanıcıların fotoğrafları altında paylaşarak duyurabilirsiniz. Fakat fark edilmek tek başına yeterli değil. Çünkü sizi takip etmeye başlayan insanlar kısa sürede sıkılıp takibi bırakabilirler.

Bu nedenle kalıcı bir takipçi kitlesi için düzenli olarak paylaşım yapmak da çok önemli. Çünkü sizi takip etmeye başlayan insanlar uzun bir süre sizin paylaşımlarınızı görmezlerse sizi neden takip ettiklerini bile unutup daha fazla takip etmeye gerek duymayabilirler. Bunun sonucu da takibi bırakmaları olacaktır. Ayrıca hashtag’in sosyal medya platformları içerisinde en etkili olduğu mecra Instagram.

Hashtag’lerin dikkat çekme konusundaki önemi de unutulmaması gereken bir ayrıntı. Çünkü hashtag sayesinde aynı konuya ilgi duyan kişiler sizin farkınıza varıp takip etmeye başlayacaklardır. Örneğin “kitap” kelimesini hashtag olarak kullandığınızda kitap ile ilgili olan insanlar bunu görerek sizin farkınıza varabiliyorlar. Fakat hashtag önemli diye abartarak alakalı alakasız bir sürü kelime yazmak takipçi sayısını artırmak isterken tam tersi sonuçlara sebep olabilir. Bu nedenle tadında bırakarak yaklaşık 10 kelime ile paylaşımın ne ile ilgili olduğunu anlatmalısınız. Profil yazınız da bir diğer önemli konu. 150 karakter ile sınırlandırılan profil yazısı kısmında sayfanızın genel içeriği ya da kendiniz ile ilgili bilgilerin bir özetini yazarak sizinle aynı konularla ilgili insanların dikkatini çekebilirsiniz. Bunların dışında paylaşımlarınızın birbiriyle alakalı olması, belli bir konuya odaklı paylaşımlar da takipçilerinizin sadakati konusunda etkili olacaktır.

Örneğin hayvanlarla ilgili paylaşımlar yaptığınızda hayvanlarla ilgilenen diğer insanlar sizi takip eder fakat bir süre sonra farklı konularda paylaşım yaparsanız diğer konu onları ilgilendirmediği için takibi bırakabilirler. Tüm bunlardan anlaşılacağı gibi doğal yollarla takipçi kazanmak zor olduğu gibi o takipçileri sadık takipçi haline getirmek de bir o kadar zordur. Yazılımcılar da bu durumu düşünerek instagram takipçi hilesi olarak bilinen farklı programlarla kişilerin ya da firmaların bu sorununa çözüm üretmişlerdir.

 İNSTAGRAM TAKİPÇİ HİLESİ

Yukarıda bahsedilen yöntemleri denediniz ama takipçileriniz yeterli sayıda artmadıysa ya da bir anda fenomene dönüşmek istiyorsanız bunu sağlamak da instagram takipçi hilesi ile artık çok kolay. Instagram üzerinde henüz bu konuyla ilgili önlemler olmadığı için telefonunuza indirebileceğiniz uygulamalar ve birçok site size belli ücretler karşılığında organik ya da bot takipçiler sağlamakta ayrıca yine isterseniz ücret karşılığı istediğiniz paylaşımlarınızın beğeni sayısını artırabilmektedir.

Fakat bu uygulamaların çoğunda siz Instagram profilinizle uygulamaya girersiniz ve program sizin adınıza paylaşımlar yaparak takipçi sayınızı artırmaya çalışır. Bunun için profilinizde kendi paylaşımlarınız dışında paylaşımlar oluşmakta ve Instagram kurallarına aykırı bir durum ortaya çıkmaktadır. Fark edilirse hesabınız kapatılır. Ayrıca takipçi ya da beğeni satın almak istediğinizde birçok site olmasına rağmen güvenilirlik açısından sayılı firma vardır. Firmamız bu konuda oldukça hassas çalışmakta, kişisel bilgilerinizi depolamadığı gibi sizin adınıza paylaşımlara da izin vermemektedir. Size kazandırılan takipçiler sanki arkadaşlarınızmış gibi görünür. Doğal yollarla takipçi sayınızı artırmış gibi görünürsünüz. Ve çok kısa sürede bir Instagram fenomenine dönüşebilirsiniz.

Takipçi sayınızı isterseniz yavaş yavaş belli sayılarda artırabilir ya da isterseniz paket satın alarak takipçilerinizi hızla artırıp mevcut kredilerinizle istediğiniz paylaşımlarınızın beğeni sayısını da çoğaltabilirsiniz. Tabi bu yöntemle artan takipçi sayınız profilinizin başkalarının da dikkatini çekmesini sağlayacak ve bu sayede doğal yollarla edindiğiniz takipçi sayınız da daha fazla artacaktır. Çünkü psikolojik araştırmalara bakıldığında takipçi sayısı fazla olan hesaplar güvenilir kabul edilmektedir.

Özellikle firmalar için güvenilir bir imajın ne kadar önemli olduğu düşünüldüğünde yapılan işlemden ne kazanıldığını anlamak daha kolay olacaktır. ister şahıs olun ister firma bu şekilde tek bir satın alımla aslında iki kat etkili bir yöntem uygulamış Yani olacaksınız.

About Garaj Instagram

Check Also

Instagram’dan Fotoğraf ve Video Kaydetmenin En Kolay 2 Yöntemi

  Günümüzde bir çok kişi tarafından Android ve IOS işletim sistemi cihazlarda indirilen sosyal medya …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir