Home / Genel / PUBG’nin Yeni Haritası Sanhok!

PUBG’nin Yeni Haritası Sanhok!

Günümüzde mobil ve bilgisayar oyuncuları tarafından en çok oynanan oyunlardan birisi olan PlayerUnknown’s BattleGrounds Corp (PUBG), 3 ay önce Android ve iOS işletim sistemi cihazlardakini yerini PUBG Mobile olarak almıştır. Android ve iOS işletim sistemi cihazlarda kısa bir sürede en popüler listesinden yer alan PUBG milyonlarca kullanıcısı tarafından kullanılmaktadır.

Bilgisayar ve konsol oyunların en popüler firması olan PlayerUnknown’s BattleGrounds (PUBG) firması bir kaç önce oyununun mobil sürümünü PUBG Mobile olarak çıkarmıştır.

Mobil sürümünün çıkmasıyla beraber büyük başarılar elde eden ve başarısını devam ettirmek isteyen PUBG, Erangel ve Miramar haritalarından sonra Sanhok adında yeni bir güncelleme ile mobil sürümünü güncellemiştir.

PUBG’nin Yeni Haritası Sanhok!

Daha önce Codename Savage olarak bilinen harita tropik 4×4 arena, 31 Mayıs ve 4 Haziran tarihleri arasında Mobil ve PC sürümlerindeki yerini alarak oyunculara tekrar sunulacaktır.

Erangel ve Miramar haritalarında olduğu gibi PUBG’nin Yeni Haritası Sanhoku denemek için PUBG’ye sahip olan herkes kütüphanelerinde yer alan PUBG Test Server’ı indirerek haritayı deneme imkanlarına sahiplerdir.

Oyun geliştiricisi PlayerUnknown’s BattleGrounds Corp, bu test aşamasından sonra Sanhok’un son hata düzeltmeleriyle yeniden tekrar güncellenicektir. Hata güncellemelerinin düzeltilemsiyle beraber Yeni Harita Sanhok, Haziran ayının son haftalarına doğru oyuncularla tekrar buluşacaktır.

Oyun Geliştiricisi PlayerUnknown’s BattleGrounds Corp, Sanhok haritasının her alanınını Erangel ve Miramar haritalarına nazaran hatasız bir şekilde oyuncular için mükemmel bir hale getirerek haritayı sorunsuz bir şekilde sunmayı hedeflemektedir.

Şu an için bug ve hata kontrolleri için açılan ve test aşamasında olan yeni harita oyuncuların yeni haritayı test etmesi için haritayı PlayerUnknown’s BattleGrounds sayfasından deneme imkanı vermektedir.

*Daha önce PUBG’ye sahip olan herkes kütüphanelerinde yer alan PUBG Test Server’ı indirerek Sanhok haritasını deneme imkanlarına sahiplerdir.

Erangel ve Miramar haritalarda oyuncuların sıkça karşılaştığı bug ve hatalar çoğu oyuncuyu oyundan soğutmaya yettiğinden PUBG Corp, yeni Sanhok haritasını deneme amaçlı oyuncularına sorunsuz bir şekilde sunmaya çalışmaktadır.

Yapılan en son güncelleme ile Sanhok haritasının test ve mevcut olguları bu şekildedir ;

SANHOK HARİTASININ  TEST PENCERESİ

OPENS: 1 Haziran, 4pm PDT / 1 Haziran, 4am CEST / 1 Haziran, 11:00 KST

CLOSES: 4 Haziran, 4am PDT / 4 Haziran, 1 / CEST / Haziran 4, 8 de KST

MEVCUT OLGULAR

Hem TPP hem de FPP tüm kuyruklarda kullanılabilir.

NA, AB, AS: Yalnız / Duo / Kadro

About Garaj Instagram

Check Also

Instagram’dan Fotoğraf ve Video Kaydetmenin En Kolay 2 Yöntemi

  Günümüzde bir çok kişi tarafından Android ve IOS işletim sistemi cihazlarda indirilen sosyal medya …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir