Home / Genel / Instagram’da UNF Ne Demektir?

Instagram’da UNF Ne Demektir?

Sosyal Medya denince akla tabi ilk olarak Instagram gelmektedir. Instagramı diğer sosyal paylaşım sitelerinden ayıran özelliğin sık olarak yapmış olduğu güncellemeleridir. Bu özelliklerde başta geleni Instagramın fotoğraf paylaşımına vermiş olduğu önemdir.

Bu vermiş olduğu önemi yapmış olduğu her yenilikte ön plana çıkarmaktadır. Instagram fotoğraf paylaşımına verdiği önem dışında ülkemiz ve dünyada başka fotoğraf paylaşım sitesinin bu kadar aktif kullanılmaması Instagramın en beğenilen sosyal paylaşım sitesi haline gelmesinde büyük bir etkendir.

Instagram kullanan kişiler diledikleri fotoğrafları takipçileri ile paylaşabildikleri gibi takip ettiği kişilerinde fotoğraflarını görebilmektedirler. Instagram uygulamsı sayesinde fenomen ve popüler olan kişiler oldukça fazladır. Bu kişilerin takipçi sayıları her geçen gün artış göstermektedir.


Lakin kullanıcıların sık olarak takipçilerinin düştüğünü fark etmişlerdir. Bunun asıl nedeni takipçinizin fotoğrafınızı beğenmediğini veya da takipçinizi takip etmediğinizden vurgulanmaktadır. Instagram’da takibi bırakmanın yani kısaca kullanıcılar tarafından sıkça olarak kullanılan UNF kelimesidir.

UNF NEDİR? NE ANLAMA GELMEKTEDİR?

Instagram’da bir çok paylaşımın ve paylaşımınızın altında yorum olarak bazı kısaltamalarla karşılaşabilirsiniz. Bunlardan bir taneside UNF’dir. UNF ise unfollow’un kısaltılmasıdır. Genellikle unf=unf şeklinde görebilirsiniz. Yani takip ettikten sonra unfollow ederseniz yani takip etmekten vazgeçerseniz o da sizi takip listesinden silecektir.

Yani takipçi kasma amaçlı bir kısaltmadır. Bu kelime ingilizcede takip etmeyi bırakmak demektir. Resimlerin veya fotoğrafların altında sıkla gördüğümüz bu kelime karşılıklı takip anlamına da gelmektedir. Sizi takip etmeyen kullanıcıları unfollow programları ile takipten çıkabilirsiniz.

About Garaj Instagram

Check Also

Instagram Mesaj Gönderme

Günümüzde en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi olan Instagram, sevdiklerinizle en güzel fotoğrafları ve videoları paylaşmanıza …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir